[ad_1]
دادههای تازه نشان میدهد پس از آنکه بیت کوین با سقوطی ۳,۰۰۰ دلاری به کف قیمتی خود در چند هفته اخیر رسید، احساسات منفی سرمایهگذاران بیشتر شده است. در گذشته چنین تحولاتی نشان از رسیدن به کف قیمتی داشته است و پس از آن شاهد شروع روند صعودی تازهای بودیم.
به گزارش کریپتو پوتیتو، بیت کوین در پایان ژوئن (خرداد) تلاش کرد تا از مقاومت ۳۷,۰۰۰ دلاری عبور کند، اما این تلاش بیثمر ماند و پس از آن هم تا چند روز روند بازار نزولی بود. با وجود شروع امیدوارکننده و بازگشت قیمت در آغاز ژوییه (تیر)، اکنون بیت کوین بیش از ۵,۰۰۰ دلار از ارزش خود را از ماه گذشته تاکنون از دست داده و به کف قیمتی خود در ۳ هفته اخیر رسیده است.
بهطور طبیعی این تحولات بر احساسات و رویکرد کلی سرمایهگذاران بازار بیت کوین تأثیر گذاشته است. دادههای وبسایت تحلیلی سنتیمنت (Santiment) نشان میدهد که احساسات کلی کاربران توییتر درباره بیت کوین همچنان منفی است، چراکه کاربران این شبکه اجتماعی سقوط قیمتی عمیقتری را پیشبینی میکنند.
همان طور که در نمودار بالا هم دیده میشود، قیمت بیت کوین اغلب تمایل دارد تا در خلاف جهت احساسات بازار حرکت کند. برای مثال احساسات کاربران توییتر در اویل ژانویه (دی)، زمانی که قیمت به اوج تاریخی جدیدی رسیده بود، بسیار مثبت بود، اما روند بازار با سرعت معکوس شد. با این حال در ادامه زمانی که احساسات کاربران مجدداً منفی شده بود، بیت کوین روند صعودی جدیدی را آغاز کرد و به اوج تاریخی خود در ۶۵,۰۰۰ دلار رسید.
به همین ترتیب احساسات کاربران توییتر در جریان روند نزولی اخیر بازار نشان داد که رشد قیمتی بیشتری لازم است تا یک بار دیگر توجه معاملهگران به بیت کوین جلب شود.
همان طور که این دادهها احساسات کاربران توییتر را نشان میدهند، شاخص ترس و طمع تصویر گستردهتری در رابطه با احساسات بازار به نمایش میگذارد. شاخص ترس و طمع علاوه بر رصد گفتوگوهای کاربران در شبکههای اجتماعی، اشکال دیگری از داده شامل نوسانات قیمت، نظرسنجیها و حجم معاملات را مورد بررسی قرار میدهد تا بتواند مشخص کند که احساسات کلی بازار در رابطه با بیت کوین مثبت است یا منفی.
این شاخص نتایج نهایی را در قالب عددی بین صفر (حداکثر ترس) و صد (حداکثر طمع) ارائه میکند. شاخص ترس و طمع هم این موضوع را تأیید میکند که احساسات بازار منفی است، چراکه در حال حاضر نشان از ترس حداکثری دارد، وضعیتی که چند هفتهای است بازار را تحت سلطه خود درآورده است. این شاخص از هفته گذشته تاکنون کاهش یافته و از سطح ۲۰ به ۱۵ رسیده است.
شاخص ترس و طمع از نوسانات اخیر قیمت هم تأثیر گرفته است، با این حال از روند تاریخی پیداست که بیت کوین زمانی به خوبی واکنش نشان میدهد که شاخص در پایینترین سطح یا همان ترس حداکثری قرار گرفته باشد.
همچنین بخوانید: شاخص ترس و طمع چیست و چه کاربردی در تحلیل قیمت دارد؟
[ad_2]
لینک منبع