[ad_1]
علی صالحآبادی، رئیس اسبق سازمان بورس و اوراق بهادار، با پیشنهاد وزیر اقتصاد و رأی اعتماد هیئت وزیران، بهعنوان رئیس بانک مرکزی انتخاب شد. او پیشتر گفته بود قانونگذاری ارزهای دیجیتال یک مسئله کلان است و باید سیاستهای کلان کشور در این حوزه مشخص شود.
به گزارش ارزدیجیتال و به نقل از راه پرداخت، علی صالحآبادی، با پیشنهاد احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد و رأی اعتماد هیئت وزیران، رئیسکل بانک مرکزی شد. سیداحسان خاندوزی، وزیر اقتصاد دولت سیزدهم این خبر را بهطور رسمی در توییتر خود اعلام کرد. خاندوزی عمدهترین وظیفه رئیسکل بانک مرکزی را حفظ ارزش پول و مهار تورم، هدایت اعتبارها به فعالیتهای مولد و نظارت مؤثر بر شبکه بانکی برشمرد.
تا پیش از این، گزینههای متعددی برای این پست از سوی برخی منابع در رسانهها مطرح شده بود؛ نامهایی همچون رضا راعی و عبدالله طالبی، دو مدیر بانکی که هر دو سابقه برکناری عجیب و پرابهامی را در کارنامه خود دارند. پیشبینیهای دیگر نیز حکایت از آن داشت که اکبر کمیجانی که در هفتههای پایانی دولت روحانی بر مسند ریاست نشسته، جایگاه خود را در بانک مرکزی حفظ کند. همچنین از اصلیترین گزینهها برای تصدی این پست محمدرضا فرزین، مدیرعامل کنونی بانک کارآفرین بود، اما هیچکدام از این پیشگوییها درست از آب درنیامد و سرانجام علی صالحآبادی، مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران بهعنوان رئیس بانک مرکزی انتخاب شد.
صالحآبادی متولد ۱۳۵۷، دانشآموخته رشته مدیریت مالی از دانشگاه امام صادق و دکتری مدیریت مالی از دانشگاه تهران و عضو هیئتعلمی دانشگاه امام صادق است و همچنین بنیانگذار انجمن مالی اسلامی ایران است.
نام علی صالحآبادی به دولت احمدینژاد گره خورده است؛ دولتی که برای اولینبار او را با کابینهاش دعوت کرد و سمت ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار را به صالحآبادی اعطا کرد. صالحآبادی آذر سال ۱۳۸۴ همزمان با تصویب قانون بازار اوراق بهادار، به سمت دبیرکلی سازمان کارگزاران بورس و اوراق بهادار تهران منصوب شد و خرداد ۱۳۸۵ پس از تأسیس سازمان بورس و اوراق بهادار، از سوی شورای عالی بورس بهعنوان رئیس سازمان انتخاب شد. او حدود یک دهه هدایت بازار سرمایه کشور را بر عهده داشت و آذرماه ۱۳۹۳ از ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار ایران استعفا داد. در سوابق اجرایی صالحآبادی مسئولیتهایی چون مدیر تالار منطقهای بورس کرج و مسئول بررسیهای سرمایهگذاری در شرکت سرمایهگذاری غدیر، سازمان تأمین اجتماعی و ستاد اجرایی فرمان امام نیز به چشم میخورد. او همچنین عضو کمیته فنی هیئت خدمات مالی اسلامی مالزی (IFSB) است.
صالحآبادی پیشتر در تیرماه سال جاری، در رابطه با ارزهای دیجیتال گفته بود:
اینکه در مورد رمزارزها چه سیاستی را بتوان دنبال کرد، یک موضوع کلان است و در سطح کلان باید سیاست کشور مشخص شود که البته این مقولههای مختلفی دارد و جزئیات متعددی را در بر میگیرد.
حالا او قرار است سکان هدایت بانک مرکزی ایران را به دست گیرد؛ مهمترین نهاد اقتصادی در ایران که تعیینکننده بسیاری از تحولات اقتصادی کشور است.
موردی یافت نشد.
[ad_2]
لینک منبع