دیتکو - لوگو
Search
Close this search box.

پیش‌بینی قیمت اتریوم؛ آیا اتریوم در آینده‌ای نزدیک به ۵,۰۰۰ دلار می‌رسد؟

فهرست عنوان محتوای صفحه

[ad_1]

تحلیل‌گران معتقدند با وجود اینکه قیمت اتریوم در کوتا‌ه‌مدت صعودی است، برخی عوامل نشان‌دهنده آن است که احتمال گرفتارشدن قیمت در محدوده فعلی وجود دارد. کارشناسان عنوان می‌کنند در صورتی که چالش‌های فعلی رفع نشود، اتریوم ممکن نیست به این زودی‌ها روی ۵,۰۰۰ دلار را ببیند.

به گزارش کوین تلگراف، اتریوم در حال حاضر در مرز ۲,۶۰۰ دلاری معامله می‌شود و در ۲۴ ساعت پیش چیزی در حدود ۱ درصد از ارزش خود را از دست داده است. این در حالی است که این ارز دیجیتال در ما‌ه‌های گذشته موفق شده بود به بالای ۴,۱۰۰ دلار برسد.

نمی‌توان به‌شکل دقیق دلیل سقوط شدید قیمت اتریوم از اوج تاریخی‌اش را مشخص کرد، اما افزایش کم‌سابقه کارمزدها مسلماً انتظارات سرمایه‌گذاران را تحت‌تأثیر قرار داد و بنابراین در کاهش قیمت ارز دیجیتال شماره دو بازار دخیل بود. افزایش شدید کارمزدها نه تنها نشان داد که شبکه فعلی تا چه اندازه محدود است، بلکه معامله‌گران را بر آن داشت تا شبکه‌های جایگزین نظیر بایننس اسمارت چین و راهکارهای لایه دوم پالیگان را امتحان کنند.

میانگین کارمزدهای شبکه اتریوم
میانگین کارمزدهای شبکه اتریوم

همان طور که در نمودار بالا مشخص است، پس از به‌روزرسانی برلین که اواسط آوریل (فروردین) اجرا شد، میانگین کارمزد تراکنش‌های اتریوم به ۴۵ دلار رسید. بسیاری از کاربران جامعه اتریوم هم‌نظر بودند که به‌روزرسانی برلین در کوتاه‌مدت اثر چندانی نداشت، اما راه را برای اجرای هارد فورک لندن که شامل طرح بهبود ۱۵۵۹ است هموار کرد.

حال بیایید به سراغ تشریح عواملی برویم که به‌گفته متخصصان، در کوتاه‌مدت مانع از رشد بیشتر قیمت اتریوم می‌شوند.

تأخیر در هارد فورک لندن

هارد فورک لندن بخشی از نقشه راه اتریوم برای راه‌اندازی اتریوم ۲.۰ در سال ۲۰۲۲ بود. طبق برنامه، ۴ اوت (۱۳ مرداد) این به‌روزرسانی روی شبکه اصلی اتریوم اجرا می‌شود. قرار بود در ماه ژوییه شاهد اجرای این فورک باشیم که با تأخیر همراه شد.

اجرای هارد فورک لندن، بیشتر از هر قشر دیگری بر ماینرها تأثیر خواهد گذاشت. طرح بهبود ۱۵۵۹ طرحی است که در آن بخشی از کارمزدهای پرداختی در شبکه سوزانده می‌شود؛ این یعنی درآمد ماینرها هم تحت‌تأثیر این به‌روزرسانی قرار خواهد گرفت. طرح بهبود ۳۵۵۳ هم از جمله دیگر تغییراتی است که در شبکه اتریوم اعمال خواهد شد. این طرح افزایش تدریجی سختی شبکه را به ارمغان می‌آورد و نوعی مشوق برای مهاجرت به پروتکل اجماع اثبات سهام خواهد بود.

توسعه‌دهندگان اتریوم هم در تحویل برنامه‌های به‌روزرسانی سابقه درخشانی ندارند که بتوان به آن امیدوار بود. در صورتی که به‌روزرسانی‌های جزئی اجرا شوند ولی تغییرات مهمی که جای بحث دارند به تعویق بیفتند، این احتمال وجود دارد که قیمت اتریوم با کاهش همراه شود؛ چراکه بخشی از روند صعودی فعلی به‌دلیل جوسازی‌های پیرامون هاردفورک لندن ایجاد شده است.

خروج ماینرهای اتریوم

در وضعیت فعلی نگرانی‌ها بیش از آن که فنی باشد، اجتماعی است. به‌محض آنکه مشخص شود درآمد ماینرها رفته‌رفته قطع می‌شود، باید انتظار ظهور یک شبکه رقیب را که می‌خواهد از این موضوع نهایت استفاده را ببرد داشته باشیم.

با وجود اینکه بیشتر بلاک چین‌های قراردادهای هوشمند با تکیه بر مدل اجماع اثبات سهام کار می‌کنند، این احتمال وجود دارد که برخی از پروژه‌های کمتر شناخته‌شده برای پشتیبانی از استخراج مبتنی بر Ethash، الگوریتم خود را تغییر دهند.

به‌گفته کارشناسان، این احتمال وجود دارد که بایننس چین و سولانا با اضافه‌کردن یک لایه امنیتی دیگر به شبکه‌های خود، به‌دنبال جذب قدرت هشی باشند که پس از خروج ماینرها از شبکه اتریوم بلااستفاده باقی مانده است. این سناریو چندان محتمل نیست، اما نمی‌توان آن را غیرممکن دانست.

اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز چند زنجیره‌ای

هر چه راه‌اندازی کامل اتریوم ۲.۰ و به‌روزرسانی اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز برای پشتیبانی از شاردینگ بیشتر طول بکشد، انگیزه‌ها برای اضافه‌کردن قابلیت پشتیبانی از چند زنجیره در پروژه‌های مختلف بیشتر خواهد شد.

کرو (Curve) و آوی که بیشترین ارزش قفل‌شده در حوزه دیفای را دارند، مدتی است که پشتیبانی از بلاک چین‌هایی غیر از اتریوم را به شبکه‌های خود افزوده‌اند.

برخی از کارشناسان و متخصصان امر در نهایت این ادعا را مطرح می‌کنند که عبارت «قاتل اتریوم» بیش از همه برازنده خود اتریوم است؛ چراکه تأخیر در راه‌اندازی راهکارهای مقیاس‌پذیری نتیجه‌ای نخواهد داشت جز اینکه اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز به راهکارهای جایگزین روی آورند. از سوی دیگر، مهاجرت به اثبات سهام، ابتکار عمل بلاک چین‌های رقیب را برای رقابت با اتریوم بیشتر می‌کند.

[ad_2]

لینک منبع

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

زنجیره تامین نیازها
[the_ad id="9960"]

برای درخواست مشاوره رایگان، از ساعت 8 الی 22 تماس بگیرید.

09338752044