[ad_1]
قیمت بیت کوین اکنون ۵۰ درصد پایینتر از اوج تاریخی خود قرار گرفته است، اما ابرثروتمندان به این موضوع اهمیتی نمیدهند. آنها میخواهند بر روی چیزی سرمایهگذاری کنند که معتقدند پس از اینترنت، پدیده بزرگ بعدی جهان است.
به گزارش کریپتوپوتیتو، در حالی که دنیا نگران سقوط قیمت بیت کوین است، میلیاردرها بهطور فزایندهای شیفته این ارز دیجیتال میشوند.
پژوهش اخیر گلدمن ساکس نشان میدهد که حداقل ۴۵ درصد از دفاتر خانواده (Family offices) علاقهمند به سرمایهگذاری مقدار زیادی پول در ارزهای دیجیتال هستند.
دفاتر خانواده شرکتهایی هستند که مسئولیت مدیریت پول میلیاردرهایی همچون جف بزوس، بنیانگذار آمازون، سرگی برین (Sergey Brin)، از بنیانگذاران گوگل و جک ما (Jack Ma)، بنیانگذار علی بابا، را بر عهده دارند. بهطور کلی هر دفتر داراییهای یک خانواده ثروتمند را مدیریت میکند.
دفاتر خانواده معمولاً تمایل دارند پول مشتریان خود را در سرمایهگذاریهای سودآور اما سنتی نظیر سهام خصوصی، املاک و مستغلات و یا صندوقهای سرمایهگذاری قرار دهند. گزارش گلدمن ساکس نشان میدهد که رشد قیمت ارزهای دیجیتال، باعث جلب توجه شمار زیادی از میلیاردرها شده است.
گلدمن ساکس متوجه شده است که ۱۵ درصد از دفاتر خانواده پیش از این بخشی از ثروت مشتریان خود را در ارزهای دیجیتال سرمایهگذاری کردهاند. با این حال ۴۵ درصد دیگر، با توجه به شرایط سختی که سیستم مالی جهانی در آن به سر میبرد، در جستجوی موقعیت مناسبی هستند که در آینده نزدیک در ارزهای دیجیتال سرمایهگذاری کنند.
این گزارش که بلومبرگ توانسته است به آن دسترسی پیدا کند، به این موضوع اشاره دارد که ارزهای دیجیتال علیرغم نوسانات شدیدشان، در حال اثبات خود بهعنوان یک سرمایهگذاری جذاب در میان ابرثروتمندان هستند.
در این گزارش آمده است:
[دفاتر خانواده فکر میکنند که ارزهای دیجیتال میتوانند نقش یک پناهگاه امن را در برابر] تورم بالا، نرخ بهره پایین طولانیمدت و سایر تحولات اقتصادی کلان داشته باشند. به ویژه آنکه شرایط سال گذشته از نظر سیاستهای پولی و ارائه محرکهای مالی بیسابقه بوده است.
ظاهراً افزایش محبوبیت اسپکها (SPAC) اشتهای سرمایهگذاران را تقویت کرده است. گفتنی است اسپک یا شرکتِ با هدف ویژه تملک، به مؤسساتی گفته میشود که به یک شرکت خصوصی علاقهمند به ورود به بازار بورس کمک میکنند تا این فرآیند را بسیار سریعتر طی کند و بهسرعت وارد بورس شود.
به گفته مینا فلین (Meena Flynn)، شریک و رئیس بخش بینالمللی مدیریت ثروتهای شخصی در گلدمن ساکس، دلیل علاقه ابرثروتمندان به سرمایهگذاری در ارزهای دیجیتال، اغراق و بزرگنمایی که در این حوزه صورت گرفته نیست، بلکه به دلیل تأثیر بالقوه این فناوری در آینده است. به نظر میرسد این فرضیه که ارزهای دیجیتال میتوانند به اندازه ظهور اینترنت اهمیت پیدا کنند، فقط به بیت کوینرهای افراطی و طرفداران بیت کوین در توییتر اختصاص ندارد.
فلین گفته است:
[اکثر خانوادهها میخواهند با ما] در مورد بلاک چین و فناوری دفتر کل دیجیتال صحبت کنند. [بسیاری از افراد تصور میکنند] این فناوری به همان اندازهای تأثیرگذار خواهد بود که اینترنت به لحاظ کارایی و بهرهوری تأثیرگذار بوده است.
ارزهای دیجیتال اخیراً مشروعیت زیادی پیدا کردهاند. همانطور که پیش از این در رسانهها نیز مطرح شده بود، اغلب مشتریان گلدمن ساکس اظهار داشتهاند که بیت کوین را یک کلاس دارایی در نظر میگیرند و در صورتی که ابهامات قانونی بیت کوین تا حدی برطرف شود، علاقهمند هستند در ارزهای دیجیتال سرمایهگذاری کنند.
با این حال نوسانات قیمت بیت کوین باعث شده است که بانک جیپی مورگان علیرغم پیشبینیهای خوشبینانه، نتواند در بیت کوین سرمایهگذاری کند و یا حتی اینکه به طور جدیتر در خصوص آن فکر کند.
[ad_2]
لینک منبع