دیتکو - لوگو
Search
Close this search box.

سنای آمریکا لایحه زیرساخت را تصویب کرد؛ قدم بعدی چیست؟

فهرست عنوان محتوای صفحه

[ad_1]

روز گذشته لایحه مربوط به دریافت مالیات از ارزهای دیجیتال با ۶۹ رأی موافق و ۳۰ رأی مخالف توسط سنای آمریکا تصویب شد. اکنون که این لایحه برای تبدیل‌شدن به قانون در اختیار مجلس نمایندگان قرار گرفته است، کارشناسان می‌گویند هنوز فرصت برای اعمال تغییرات در بندهای این لایحه وجود دارد.

به گزارش کریپتو بریفینگ، پس از پایان مذاکرات طولانی سناتور‌های آمریکایی، لایحه سرمایه‌گذاری زیرساختی ۱.۲ تریلیون دلاری با ۶۹ رأی موافق و ۳۰ رأی مخالف توسط سنا تصویب شد. این لایحه دارای بندهایی است که می‌تواند مشکلاتی را برای صنعت ارز دیجیتال به وجود بیاورد و از طرفی دیگر تمامی کسب‌و‌کارهایی که به‌عنوان «کارگزار» ارز دیجیتال شناسایی شوند را ملزم می‌کند تا فرآیند احراز هویت مشتری (KYC) را بر تمامی کاربران خود اعمال کند.

این لایحه بحث‌برانگیز روز گذشته پس از رأی‌گیری و کسب ۶۹ رأی موافق توسط سنا تصویب شد و در اختیار مجلس نمایندگان قرار گرفت.

یکی از مشکلات کلیدی این لاحیه تعریفی است که برای مفهوم کارگزار ارز دیجیتال در آن ارائه شده است. در طرح سرمایه‌گذاری زیرساختی آمریکا هر شخص یا سازمانی که تراکنش‌های ارز دیجیتال را تسهیل می‌کند به‌عنوان کارگزار در نظر گرفته می‌شود.

کارشناسان حقوقی معتقدند که این مفهوم می‌تواند ماینرهای شبکه‌های مبتنی بر اثبات کار، اعتبارسنج‌های شبکه‌های مبتنی بر اثبات سهام و حتی توسعه‌دهندگان پروتکل‌ها را هم در بر گیرد.

یکی دیگر از بندهای این لایحه کارگزارن را ملزم می‌کند تا فرآیند احراز هویت مشتریان را پشت سر بگذارند و به دستورالعمل‌های سخت‌گیرانه مربوط به تهیه گزارش مالیاتی پایبند باشند. این لایحه ۱.۲ تریلیون دلاری در نظر دارد تا ۲۸ میلیارد دلار از منابع مالی مورد نیاز خود را با دریافت مالیات از صنعت ارز دیجیتال تأمین کند.

پس از متحدشدن جامعه ارز دیجیتال برای مقابله با تصویب مقررات مربوط به اخذ مالیات از ارزهای دیجیتال، دو اصلاحیه از سوی نمایندگان سنا ارائه شد.

در اصلاحیه اول که توسط وارنر (Warner)، سینما (Sinema) و پورتمن (Portman) ارائه شده بود، به‌طور مشخص ماینرهای شبکه‌های مبتنی بر اثبات کار، سازندگان سخت‌افزارهای استخراج و ارائه‌دهندگان خدمات از دسته کارگزاران حذف شده بودند.

از آنجایی که این اصلاحیه اشاره‌ای به اعتبارسنج‌های شبکه‌های مبتنی بر اثبات سهام نکرده بود، جامعه ارز دیجیتال با آن مخالفت کرد. ارائه این اصلاحیه در نهایت باعث شد تا عده‌ای تصور کنند سنا مخصوصاً سازوکار جدید شبکه اتریوم را مورد هدف قرار داده تا با صنعت نوظهور امور مالی غیرمتمرکز (DeFi) مقابله کند.

در ادامه گزارش‌هایی منتشر شد مبنی بر اینکه جانت یلن (Janet Yellen)، وزیر خزانه‌داری آمریکا، شخصاً خواستار ارائه و تصویب این لایحه شده، چراکه معتقد است صنعت امور مالی غیرمتمرکز تهدیدی برای سیستم مالی کنونی است. انتشار این گزارش‌ها سبب شد تا فرضیه سوءقصد برخی از نمایندگان سنا برای مقابله با دیفای قوت بگیرد. از طرفی دیگر کاخ سفید هم از اصلاحیه ارائه‌شده توسط وارنر، سینما و پورتمن حمایت کرده بود.

لومیس (Lummis)، وایدن (Wyden) و تومی (Toomey)، دیگر سناتورهای آمریکایی هم اصلاحیه دیگری را ارائه کرده بودند که بیشتر از اصلاحیه قبلی در جهت منافع صنعت ارز دیجیتال بود و با حمایت گسترده‌تری از سوی جامعه ارز دیجیتال رو‌به‌رو شد.

در نهایت سناتورهای درگیر با این لایحه یک اصلاحیه مشترک ارائه کردند. از آنجایی که این اصلاحیه بسیار دیر ارائه شده بود، برای تصویب به موافقت هر ۱۰۰ نماینده سنای آمریکا نیاز داشت. سناتور ریچارد شبلی (Richard Shelby)، که پیش‌تر از ارائه اصلاحیه خود منع شده بود، از میان ۱۰۰ نفر تنها نماینده‌ای بود که به این اصلاحیه دوحزبی رأی مخالف داد. شبلی در اصلاحیه خود خواستار افزایش ۵۰ میلیارد دلاری بودجه حوزه نظامی شده بود که سنا با آن مخالفت کرد.

در نهایت هیچ اصلاحیه‌ای در رابطه با بندهای مرتبط با ارزهای دیجیتال مورد توجه قرار نگرفت و با رأی‌گیری روز گذشته، لایحه سرمایه‌گذاری زیرساختی توسط سنا تصویب شد و در اختیار مجلس نمایندگان قرار گرفت. با این حال جری بیروت (Jerry Brito)، مدیر اجرایی گروه لابی‌گری کوین سنتر (Coin Center)، اصرار دارد که جامعه ارز دیجیتال نباید تسلیم شود. او گفته است پس از رد شدن اصلاحیه‌ها توسط سنا، قدم بعدی برای مبارزه با قانونی‌شدن این لایحه، تلاش برای ارائه یک اصلاحیه جدید به مجلس نمایندگان آمریکا است که از همان ابتدا و با رأی‌گیری مجلس برای این لایحه آغاز می‌شود.

[ad_2]

لینک منبع

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای درخواست مشاوره رایگان، از ساعت 8 الی 22 تماس بگیرید.

09338752044